ONS DOEL is OM UITZONDERLIJKE SCHOONHEID TE CREËREN

Kapsalon ‘t Haarhuis is gevestigd aan de Talingweg 54 in Apeldoorn en reeds jaren, voor zowel Dames als Heren een begrip in de wijde omgeving van Apeldoorn  | Eigenaresse Elisa van de Weerd: Ons team van kappers streeft naar perfecte behandelingen, professioneel advies met alle persoonlijke aandacht en tijd voor haar klant afgestemd op Coupe en vooral persoonlijke uitstraling, dit alles vanzelfsprekend in een gemoedelijke sfeer en met liefde voor het kappersvak.

 

Wij werken uitsluitend met producten van Goldwell, hierdoor kunnen wij zeer mooie, intense en glanzende kleuren garanderen maar ook mooi en verzorgd en gestyled haar, waardoor u haar in perfecte conditie blijft.

 

Ook hebben wij natuurlijk alle producten voor de perfecte verzorging van het haar voor thuis gebruik want u moet beseffen, eens per 4 tot 6 weken bent u in onze salon alwaar wij als vakmensen het maximale resultaat nastreven echter, in de tussenliggende periode waarin u nog steeds, wat wij noemen ons "reclamezuiltje" bent heeft uw haar vaak veel te verduren door diverse invloeden. Vanzelfsprekend geven wij u hierin uiteraard vrijblijvend advies, gewoon omdat het bij ons werk hoort.

 

Middels trainingen volgen wij de laatste Trends en technieken in Haarmode, bezoeken regelmatig Haarmode shows en blijven op deze manier Up To Date. Wij werken met en zonder afspraak, waardoor het voor iedereen mogelijk is om behandeld te worden wanneer het U uitkomt.Lekkere koffie

Bij uw ontvangst in onze salon krijgt u uiteraard een heerlijke kop vers gezette koffie of thee aangeboden. Wij willen graag dat u zich thuis voelt bij ons in de salon.